Lääkkeiden tilaaminen EU:sta on laillista 10-30 kertaa halvemmalla, kuin Suomessa

Jos Englanti eroaa EU:sta joskus vuosien päästä. Sitten kannatta lääkkeet ja itsehoitolääkkeet ostaa Virosta 85% halvemmalla, kuin Suomesta. Toki Virosta voi kuka tahansa ostaa lääkkeet jo nytkin netistä tai käymällä Virossa. Myös Saksasta saa noin 2-3 kertaa halvemmalla, kuin Suomesta.

Apteekit Virossa http://keskustelu.suomi24.fi/t/7056481/apteekit

Testi osoitti: Näin helposti Tallinnan lääkäreiltä saa reseptin lääkärinkulut noin 80% pienemmät, kuin Suomessa
http://www.lansivayla.fi/artikkeli/240600-testi-osoitti-nain-helposti-tallinnan-laakareilta-saa-reseptin

Säästöä apteekin hyllyltä, Virosta samat lääkkeet jopa 80% halvemmalla, kuin Suomesta.

Säästöä apteekin hyllyltä

Sallittua on  itsehoitolääkkeiden ja sellaisten reseptilääkkeiden hankinnasta, joihin tilaajalla on resepti. Tässä jutussa pureudutaan ensimmäiseksi mainittujen Englannista tilaamiseen. Lääkkeiden myös itsehoitolääkkeet hinnat ovat keskimäärin 10-30 kertaa halvempia, kuin Suomessa, vaikka ne ovat täysin samoja, kuin Suomessa. Myös ilman reseptiä myytävät lääkkeet ovat noin 10 kertaa halvempia, kuin apteekeissa Suomessa myytävät. Kaikki reseptilääkkeetkin on täysin laillista tilata EU:sta, jos vain omistaa reseptin kyseisiin lääkkeisiin. Kuten tapana on, listaan tälläkin kertaa asiasta kiinnostuneille muutaman em. rekisteristä löytyvän englantilaisen apteekin. Syy, miksi listaan ja puhun nyt vain englantilaisista apteekeista on se, että niiden käyttö ja tulkinta on suomalaisille huomattavsti helpompaa, kuin esimerkiksi saksalaisten apteekkien. Alla olevat apteekit ovat englannissa erittäin tunnettuja ja luotettavia. Saat oikeita lääkkeitä, eikä väärennöksiä yhtä varmasti, kuin mistä tahansa apteekista Suomesta.

Kunhan tekee taustatyöt huolellisesti, tutustuu tullin ohjeisiin, http://www.tulli.fi/fi/yksityisille/matkailijat_muuttajat/laakkeet/netti-tilaaminen/index.jsp ei lähde tietoisesti rötöstelemään,  käyttää maalaisjärkeä.

Suomalaiset on tullin ja lehdistön toimesta peloteltu hysterian partaalle, kun puhutaan ulkomaisista apteekeista. Kaikki ulkomailta tilattavat lääkkeet eivät kuitenkaan ole väärennöksiä ja valtava määrä apteekkeja toimii kuten kotimaassakin. Mistä sitten tietää, onko apteekki luotettava? Brittiläisten apteekkien sivuilta pitää löytyä oheinen kuva, joka kertoo että apteekki on luotettava ja löytyy myös paikallisesta apteekkeja listaavasta tietokonnasta http://www.pharmacyregulation.org/registers

lähde: http://www.ostaulkomailta.com/blog/laakkeet-loppu/

Monet lääkkeet, jotka vaativat reseptin Suomessa eivät vaadi reseptiä englannissa. Tarkista voitko tilata tarvitsemaasi lääkettä eli laitat ostoskärryyn ja tilaat. Ilmoittaa automaattisesti jos tarvit reseptin. Reseptillä tai eurooppalaisella reseptilla ostetuista ulkomaisista EU maista lääkkeistä saa jälkikäteen kelakorvauksen, kunhan toimittaa kuitit itse kelaan Jos tarvitset reseptin. Eurooppalainen resepti mahdollistaa lääkehankinnat myös muissa EU-maissa Suomessa kirjoitetulla reseptillä voi hankkia lääkkeitä myös muiden EU- ja Eta-maiden apteekeista. Yhtä lailla myös toisessa EU- tai Eta-maassa kirjoitetulla eurooppalaisella lääkemääräyksellä on mahdollista hankkia lääkkeitä Suomen apteekeista. Kaikki reseptit eivät kuitenkaan automaattisesti käy Suomen ulkopuolella, vaan potilaan tulee pyytää lääkäriltä eurooppalainen lääkemääräys.

Eurooppalainen resepti kirjoitetaan pääosin vaikuttavan aineen perusteella. Poikkeuksia ovat niin sanotut biologiset lääkevalmisteet tai lääkärin perustelemat erityistilanteet. Huumausaineita eurooppalaisella reseptillä ei voida määrätä. Suomen rajojen ulkopuolella ostamansa lääkkeet potilas maksaa itse. Korvauksen hakeminen Kelasta jälkikäteen on mahdollista vaikka tietyllä lääkevalmisteella ei olisi myyntilupaa Suomessa. Sairausvakuutuskorvaus myönnetään, jos jokin vastaava valmiste on korvattava Suomessa. Potilasdirektiivi velvoittaa hyväksymään toisessa EU- tai Eta-maassa tai Sveitsissä kirjoitetut lääkemääräykset, jos lääkkeellä on myyntilupa siinä jäsenmaassa, jossa se aiotaan hankkia. Apteekki voi kieltäytyä toimittamasta lääkettä potilaalle, jos apteekissa herää epäilys ulkomaisen reseptin aitoudesta, sisällöstä tai ymmärrettävyydestä. Reseptin voimassaoloaika määräytyy sen maan lainsäädännön mukaan, jossa lääke hankitaan. Esimerkiksi Suomessa reseptit ovat voimassa vuoden ajan. lähde: http://www.hs.fi/kotimaa/a1387937854162

Esimerkiksi jos tarvitset reseptin, jotta voit tilata Englannista sinun täytyy hankkia lääkäriltä eurooppalainen resepti kirjallisena paperilla. Mikäli haluat tilata lääkkeesi seuraavasta linkistä https://www.chemistdirect.co.uk/  Niin lähetät eurooppalainen reseptin kirjeenä osoitteeseen ChemistDirect.co.uk, Unit 8 Demuth Way, Oldbury B69 4LT Sitten odotat viikon, jotta ChemistDirect kerkeää saamaan reseptisi kirjeenä ja tilaat netin kautta heiltä.

In order to dispatch orders for these products we require the original prescription form to be sent to: ChemistDirect.co.uk, Unit 8 Demuth Way, Oldbury B69 4LT We can accept human prescriptions from both the UK and European Union http://www.chemistdirect.co.uk/faqs

Eikä kannata unohtaa netin suurinta supermarkettia, josta saa kaikki samat tuotteet, kuin suomalaisista kaupoista. Mutta 50-60% halvemmalla postikuluineen 15,90€ https://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=de&tl=fi&u=https%3A%2F%2Fwww.allyouneedfresh.de%2F Googlen kääntäjällä saa nuo kaikki saksalaiset kaupat käännettyä, joko Suomen tai englanninkielelle. Ostaminen on paljon helpompaa. Eli se saksalaisen kaupan http://www.kauppa.de linkki kopioidaan ja liitetään tuohon translateen https://translate.google.fi https://www.allyouneedfresh.de/

http://www.americanfood4u.de/

Tilaa elintarvikkeet Saksasta

https://suomimedia.wordpress.com/2015/02/02/ruokaa-ulkomailta-paljon-suomea-halvemmalla-30-50-70-90/

Itsehoitolääkkeet 4-5 kertaa halvemmalla kuin Suomesta

Englannista ilman tulleja http://www.bodykind.com/

http://detoxpeople.eu/

https://skanstullshalsokost.se/

Usasta tullit tulee jos yli 35 euroa postikuluineen tilaus muista käyttää aina Global mail kuljetusyritystä, koska DHL vie tullaukseen. http://eu.iherb.com/?

Kaikki renkaat 2-6 kertaa halvemmalla, kuin Suomesta
https://suomimedia.wordpress.com/2016/09/07/kaikki-renkaat-2-4-kertaa-halvemmalla-kuin-suomessa/

Öljyt ajoneuvoihin.

http://www.vialube.de
http://www.bundf-schmierstoffe.de
http://shop.oil-center.de
http://www.redoil.com

8 Comments

 1. Olemme eläkeläispariskunta ja elämme pienimmillä kansaneläkkeillä rahat eivät riitä lääkkeisiin, koska on pakko syödä, jotta voi elää. Sosiaalitoimisto ei anna meille rahaa. Ilman teidän vinkkejänne olisimme jo kuolleet.

  Tykkää

 2. Voisitteko tehdä jutun ja laskelmat kun eläkeläisten asumistuki muutetaan yleiseksi asumistueksi. Tarkoittaa se sitä, että monillä eläkeläisillä asumistuki pienenee jopa 200€ kuukaudessa. Mikä tarkoittaa, että rahat ruokaan ja lääkkeisiin eivät riitä mitenkään. 200€ lisäkulut kuukaudessa rahat eivät riitä edes ruokaan.

  Tykkää

 3. ”300% halvemmalla”
  Tuolla hinnalla minä tilaan jo ihan mitä tahansa, se on puhdasta voittoa itselle

  Tykkää

  1. Ehkä kirjoittaja on tarkoittanut, että lääkkeet voivat olla Suomessa jopa 300 prosenttia kalliimmat.

   Eli jos ostomaassa lääke maksaa 10 euroa, niin Suomessa se maksaisi 10 euroa plus 30 euroa eli yhteensä 40 euroa. Silloin voisi sanoa, että lääkkeitä voi ostaa ulkomailta jopa 75 prosenttia halvemmalla. Päälle tietysti tulevat postikulut.

   Lääkkeiden osto ulkomailta on mahdollista.
   https://www.hoitopaikanvalinta.fi/laakkeet/eurooppalainen-laakemaarays/

   Tykkää

 4. Mielenkiintonen artikkeli, mutta mitä noita katoin, niin kaikki linkit ei tunnu enää toimivan. Itse löysin semmosen kun euroclinix, joka myös näyttää olevan Britanniaan rekisteröity. Vaikuttaa ihan pätevältä ainakin sillä perusteella, että niillä näyttää olevan tuo vaadittu sertifikaatti.
  https://www.euroclinix.net/fi/

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s